Vårt Heby kan bättre

Heby är på många sätt en bra kommun att leva i. Men allt fler känner sig osäkra inför framtiden och är oroliga för att välfärden inte kommer finnas där när den behövs som allra mest.

För ett tryggare Heby

Alla barn ska få det stöd de behöver i skolan och vården ska finnas där när du behöver den. De som sliter i våra skolor och vår äldreomsorg ska ha bättre arbetsvillkor. Kommunen ska vara en bra arbetsgivare.

Barn och unga ska ha en meningsfull fritid och känna framtidstro. Därför ska vi stärka stödet till idrotts- och föreningslivet.

Vi behöver fler bostäder i både tätort och på landsbygd. Heby ska ha en hållbar tillväxt och hållbarhet ska genomsyra kommunens beslut i enlighet med Agenda 2030.

Vi vet att Heby kan bättre. Vi måste investera i våra skolor och äldreomsorg. För oss går det före skattesänkningar och privatiseringar. Våra skattepengar ska gå till det de är avsedda för.

Per Sverkersson, kommunalrådskandidat.

Rösta på din granne

Vi är dina grannar. Vi bor där du bor. Våra barn går kanske i samma skola. Valet är nu inte långt bort och det finns många lokala S-kandidater som ställer upp i årets val.

Klicka här för att se vilken S-kandidat som bor nära dig.